
چسبندی رحم چیست؟
چسبندی رحم چیست؟
چسبندگی رحم چیست؟ چه زمانی چسبندگی رحم رخ می دهد؟ آیا چسبندگی رحم تنها در افراد مسن اتفاق می افتد؟ چسبندگی رحم چه علائم و عوارضی دارد؟ برای جلوگیری از چسبندگی رحم چه اقداماتی باید صورت بپذیرد؟ چسبندگی رحم، باعث بروز چه اختلالاتی در بدن میشود؟ روش های تشخیص و درمان چسبندگی رحم چیست؟
سندرم آشرمن چیست؟
چسبندگی رحم یا سندرم آشرمن، این بیماری در داخل رحم بانوان به دلایل مختلف ممکن است ظاهر شود. چسبندگی رحم در بعضی از موارد باعث می شود که دیواره های جلویی و پشتی رحم به یکدیگر بچسبند. اما ممکن است دربرخی از موارد، چسبندگی فقط در قسمت کوچکی از رحم ظاهر شود.
چسبندگی رحم در بدن بانوان ممکن است دارای درجات مختلف باشد. چسبندگی رحم می تواند ضخیم باشد اما در مقابل می تواند لایه نازکی از رحم را دربرگیرد. این چسبندگی ممکن است با میزان های متفاوتی در مبتلایان به وجود آید درآزمایشات به عمل آمده از خانم ها چسبندگی رحمی شدید ، خفیف ، متوسط به چشم خورده است.
چه زمانی چسبندگی رحم به وجود می آید؟
برای چسبندگی داخل رحم هیچ علامت خاص و زمان مشخصی وجود ندارد ولی معمولا اگر بانوان بهداشت را رعایت کنند و در اصطلاح عفونت های لگنی یا عفونت های واژنی را پیدا نکنند و یا اگر بانوان دچار بیماری آندومتریوز نشوند (در این بیماری ، بافت داخل رحم بیرون از رحم ایجاد می شود) هیچ گاه دچار بیماری چسبندگی داخلی رحم نمی شوند. ولی باتوجه به اینکه هر چقدر سن بالا تر برود، احتمال دارد به دلیل استرس زیاد ، یا وجود بعضی از علائم یائسگی که گاها موجب نارسایی تخمدان می شود، بانوان باید هر چه سریع تر برنامه بارداریشان را به سرانجام برسانند.

چسبندی رحم چیست؟
علائم چسبندگی رحم
- عفونت لکن یا رحم
- داشتن دوره قاعدگی کوتاه
- گرفتگی یا درد شدید زیر شکم
- بیماری آندومتریوز
- ناباروری یا سقط جنین مکرر
- حتی در بعضی موارد، ممکن است چسبندگی هیچ علائمی در بدن بانوان نشان ندهد.
از علائم دیگری که ممکن است خانم ها را در این بیماری درگیر کند این موارد است:
- اکثر خانم ها که مبتلا به چسبندگی رحم هستند، دوره عادت ماهیانه کوتاهی دارند.
- امکان دارد که بعضی از خانم ها در زمان دوره قاعدگی درد شدیدی داشته باشند اما خونریزی نداشته باشند. عدم خونریزی در دوران قاعدگی ممکن است به دلیل این باشد که خون قادر به ترک رحم نیست، زیرا مسیر خروج آن توسط بافت زخم مسدود شده است.
معاینات لازم برای چسبندگی رحم باید چه زمانی انجام شود؟
بانوانی که دچار چسبندگی رحم می شوند باید هر 3 ماه یک بار به پزشک زنان مراجعه کنند. حتی در برخی از موارد ممکن است بانوان با صلاح دید پزشک در بیمارستان بستری شده و تحت درمان قرار گیرند . تحت درمان قرارگرفتن به این دلیل است که اگر مبتلایان در دوران اولیه بیماری هستند سریع تحت معالجه قرار گیرند.
چسبندگی داخل رحمی چه عوارضی دارد؟
اگر چسبندگی در رحم اتفاق بیفتد خانم ها ممکن است نازایی پیدا کنند، چرا که بافت داخل رحم محل لانهگزینی جنین است و با آسیب دیدن آن خطر نازایی به وجود میآید. همچنین ممکن است موجب سقط های مکرر یا دردهای زیر شکم یا قطع قاعدگی شوند.
انواع چسبندگی رحم
چسبندگی خفیف رحم
در مواقعی چسبندگی خفیف رحم صورت می گیرد که رحم خانم ها کم تر از یک سوم دچار چسبندگی شوند.
چسبندگی متوسط رحم
یکی از علائم چسبندگی متوسط رحم، خونریزی کم در دوران قاعدگی بانوان می باشد، و در این موقعیت بدن خانم ها حدود دو سوم درگیر چسبندگی رحم می شوند.
چسبندگی شدید رحم
زمانی چسبندگی شدید رحم اتفاق می افتد که دوران قاعدگی به صورت کامل قطع شده باشد و همین امر باعث می شود که تمامی رحم به چسبندگی درگیر شوند.
بهترین متخصص زنان و نازایی در تهرانپارس
دکتر منیره گلشیرازی جزو بهترین پزشک و متخصص زنان و نازایی می باشد. ایشان بهترین فرد برای تشخیص و درمان بیماریهای رایج زنان و انجام مراقبت ها و تستهای بعد و قبل از دوران بارداری، درمان ناباروری و یا انجام عمل های زیبایی در بخش واژن می باشند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه و دریافت نوبت در جهت مشاوره در زمینه نازایی و درمان، می توانید از طریق سایت دکتر منیره گلشیرازی اقدام به دریافت نوبت کرده و در زمان مشخص شده به مطب ایشان واقع در تهران پارس مراجعه کنید.
___________________________________________________
راه های ارتباطی با دکتر منیره گلشیرازی
شماره تماس دکتر : 02177877513
پیج اینستاگرام دکتر منیره گلشیرازی
کانال آپارات دکتر منیره گل شیرازی
___________________________________________________
سایر مطالب
بهترین دکتر برای جوانسازی واژن با prp
بهترین دکتر برای درمان ناباروری در زنان
[…] صورتی که عفونت به داخل واژن و دهانه رحم راه پیدا کند، امکان دارد فرد مبتلا به بیماری در هنگام […]